A weboldalon fontos információkat olvashatsz arról, hogy milyen fontos a tiszta konyhasó, és a tiszta ivóvíz fogyasztása; napi beviteli mennyisége. A sónál “hivatalosan” ajánlott 5 gr. többszörösére van szükségünk. Betegek leszünk ha nem sózunk eléggé, és nem is leszünk szomjasak, így vízfogyasztásunk is veszélyesen kevés lesz.

Kárelhárító intézkedéseinknél olvashatsz legújabb munkáinkról.

MENTSÜK MEG A MAGYAR NÉPET!

(TÚLÉLÉSI STRATÉGIA)

image descriptionFIGYELEM!

Amit az étkezési sóról tudni kell

Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta NaCl konyhasót egyen. A kereskedelemben kapható sók egy része ismeretlen mennyiségű kálisót tartalmaz, pedig ez nagyon veszélyes. Az MSZ 11007:2013 (Magyar Szabvány) szerint  minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezésre szánt sónak, de KCl kálisó nem szerepel a fennmaradó maximum 3%-nyi egyéb komponensek között. Bővebb leírást a www.tisztaso.hu oldalon a dokumentumoknál találsz.

Ha tiszta, kétszeres minőségellenőrzési vizsgálattal felügyelt, minimum 99,5% NaCl
tartalmú konyhasóra (nátrium-kloridra) van szükséged, akkor a www.tisztaso.hu weboldalon keresztül beszerezheted. Az 1kg-os NaCl konyhasót a patikák által használt gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasó 25kg-os zsákjaiból csomagoltuk át.

EGÉSZSÉGVÉDELEM

Tejfalussy András méréstani szakértő és Weixl Várhegyi László okl. természetgyógyász, ny. rendőralezredes állásfoglalása a www.tejfalussy.com honlapon dokumentált tudományos mérések és tantételek, és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár akadémiai doktor szakvéleménye alapján:

Mitől lett ennyire sok magyar ember beteg, rövid életű, és meddő? Miért csökken évi több tízezerrel a létszámunk? Három titkos főfelelősre mutattak rá az  ok-okozat kalibráló élettani mérések: 1.: Túlterheli az immunrendszert, ha az ivóvíz mérgező vegyszereket és/vagy klórozásnak ellenálló vírusokat tartalmaz. 2.: Keringésrontó, ha a fiziológiás mérték alá csökkentik a konyhasó pótlást. 3.: Sejtműködés-gátló, keringésrontó és ivartalanító hatású, ha a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot esznek, isznak. Megbízható védekezés: 1.: Ivóvíz desztillálás, 2.: Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval fiziológiás mértékben sózás, 3.: Kálium túladagolás mellőzés. Ezen anyagok élettanilag optimális, fiziológiás napi dózisaira és beviteli sebességeire étkezésnél is irányadóak a magzatot tápláló vérszérum és a magzatvíz, és a csecsemők és felnőttek gyógyítására is alkalmazott fiziológiás infúziós Ringer oldat H2O/NaCl=110 és Na/K=30 optimális arányai:

„ NYILATKOZAT
 A Ringer oldat a testnedvekhez hasonló ionösszetételű folyadék. A Ringer oldat (0,9% NaCl, 0,03% KCl, 0,025%  CaCl2, 0,02% NaHCO3, 99% desztillált víz) szerinti nátrium, kálium, klór és víz pótlási arány megfelelő kóros veszteségek esetén, de ugyancsak optimális a napi étkezések során is. 

 Budapest 2010. január 6.

 
Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár
akadémiai doktor sk”


Az oldal azok számára jött létre, akik nem kérnek a Kálium-Kloridos, és egyéb bizonytalan összetevőket tartalmazó sókból. A gyógyszerkönyvi tisztaságú (“patikai só”) Nátrium-Klorid konyhasó adalékmentes, káliummentes, egészséges, tiszta NaCl só.

Tiszta sót vásárolni a “Webáruház” vagy a “Tiszta Só vásárlás”-ra kattintva  lehet.

Comments are closed.