‘Dr Weixl-Várhegyi László

Természetgyógyász doktor, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó -terapeuta, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének, valamint a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja

Magamról: 65 éves vagyok (2012-ben), mérnöki alapképzettséggel, de van rendvédelmi, pedagógusi, közlekedéspszichológusi, egészségügyi felsőfokú és természetgyógyász doktori végzettségem is.

1992-től van természetgyógyász vállalkozói engedélyem. A természetgyógyászattal 1981 óta foglalkozom. Először az ortomolekuláris medicina, majd a táplálkozásterápia állt figyelmem középpontjában. Már 1988-ban kidolgoztam az allergia és az asztma gyógymódjait, amelyek 100%-osan beváltak. Ettől kezdve vagyok vegetáriánus is, amit 1998 óta már vércsoport szerint végzek, s ez a terápiáim egyik alapja is, mert 100%-osan bevált.

Először pszichotronikával, szellemgyógyászattal foglalkoztam, majd elvégeztem az agykontroll különböző szintű tanfolyamait (dr. Domján László), s ugyanezt tettem az usui reiki tanfolyamokkal (Kun István, Kövesi Péter) is. Végeztem fényadó (Biegelbauer Pál), valamint univerzális energia tanfolyamokat. Szőke Lajostól ma is tanulok, de elvégeztem nála a mérnöki szintű radiesztézia tanfolyamokat is. Sokat tanultam Ferencsik Istvántól, prof. dr. Török Szilvesztertől, Béky Lászlótól, dr. Oravetz Máriától és sok más neves orvos és nem orvos természetgyógyászoktól. Személyesen ismertem Lajos atyát és dr. Oláh Andort, de id. Schirilla Györgyöt is (a fiával jó barátok vagyunk). Sokat köszönhetek Bicsérdy Bélának, akinek a könyveiben le van írva a természet rendje, és ismerem élő tanítványát, a 95 éves Magyar Ilonkát is. Dr. Bistey Zsuzsanna és Hamikus Zsuzsanna táborait, előadásait, tanfolyamait is elvégeztem.

Szintén sok tudást kaptam dr. Colgan, dr. Adamo, dr. Normann Walker, prof. dr. Székely Edmond, stb. valamint a Kétezeregy Kiadó, dr. Lenkei Gábor könyveiből, valamint Tejfalussy Andrástól a vér-elektrolit optimum gyógyítási módszereiről. Tejfalussy Andrással megalakítottuk a Tudományos Rendőrség pjt-t, hogy leleplezzük a Magyar Tudományos Akadémia és az Országos Élelmiszer Tudományi Intézet tudományos csalásait. Több ügyünk is a bíróságon van a csalások leleplezésével kapcsolatban.

ETI vizsgám van bioenergetikából (1998), fitoterápiából (1998) és életmód- és táplálkozási tanácsadásból (2000). Az Elixír Gyógyközpontban dolgoztam 10 évig, jelenleg a tanácsadóként dolgozom a Herba Házban is. Sikeresen gyógyítottam meg allergiás, daganatos, Bechterew-kóros, depressziós, cukorbeteg, meddő, stb.  pácienseimet. Elvem: Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! És: a mozgás minden gyógyszert pótol, de olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná!

Ezt magam is csinálom, mert veterán dobóatlétaként vannak olimpiai, világ- és Európa-bajnoki arany-, ezüst- és bronzérmeim, s 52-szeres magyar bajnok vagyok. Ezt az egészséges életmóddal és az egészséges táplálkozással értem el, s erre tanítom a betegeimet is. Mert én senki helyett nem tudok meggyógyulni, de meg tudom mondani, hogy milyen természetes módszerek kellenek a gyógyuláshoz. Hét kiadványom van forgalomban, és több könyvnek vagyok a szaklektora (pl.: Teljes Candida Kézikönyv, Éljen helyesen a vércsoportja szerint).

Tevékenységeim: Lakások, munkahelyek, ingatlanok felmérése, ártalmatlanítása. Nukleáris sugárzásmérés és műszeres elektroszmog-mérés és -kivédés. Vércsoport szerinti- és egyéb táplálkozásterápia. Allergia, asztma és egyéb légúti betegségek, szív- és érrendszeri betegségek, mozgásszervi és anyagcsere-problémák, daganatos megbetegedések, elhízás, meddőség, húgyúti és ivarszervi megbetegedések, candidiázis, idegrendszeri problémák, stresszoldás, depresszió, pánikbetegségek, női és lelki bajok gyógyítása. Auramérés, állapotfelmérés aurából, műtét utáni rehabilitációk, mozgás- és mozgatásterápia, gyógyító étrendek, fitoterápia és apiterápia, víz- és egyéb elemterápiák, fülgyertyázás, energiakezelés, ortomolekuláris medicina, tisztítókúrák stb. Előadások, fűző- és fogyókúrás tanfolyamok, radiesztéziai, immunerősítő, candidás és egyéb tanfolyamok, túrák, életmódtáborok tartása.

biolaci47@gmail.com

Comments are closed.