Tiszta Só 25kg (zsákos ömlesztett)

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
3 munkanap
Cikkszám:
tszs4
Kategória:
Súlya:
25.70 kg
Áfa:
27 % (benne van az árban)

13.000 Ft

zsák

Leírás

Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl só (patikai só). 480 Ft/kg

Csomagküldés 25kg-nál (1 karton) 2.500 Ft, 50kg-nál (2 karton) 4.000Ft, 75kg-nál (3 karton) 5.000 Ft, 100 kg-tól (4 karton) 500 Ft csomagonként.

A csomagokat nem az angyalok szállítják, ezért néha előfordulhat, hogy folyik a só a csomagból. Ne küldd vissza, henem hívj engem!!! 70/235-1899

További részletek

EGÉSZSÉGVÉDELEM

Tejfalussy András méréstani szakértő és Weixl Várhegyi László okl. természetgyógyász, ny. rendőralezredes állásfoglalása a www.tejfalussy.com honlapon dokumentált tudományos mérések és tantételek, és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár akadémiai doktor szakvéleménye alapján:

Mitől lett ennyire sok magyar ember beteg, rövid életű, és meddő? Miért csökken évi több tízezerrel a létszámunk? Három titkos főfelelősre mutattak rá az  ok-okozat kalibráló élettani mérések: 1.: Túlterheli az immunrendszert, ha az ivóvíz mérgező vegyszereket és/vagy klórozásnak ellenálló vírusokat tartalmaz. 2.: Keringésrontó, ha a fiziológiás mérték alá csökkentik a konyhasó pótlást. 3.: Sejtműködés-gátló, keringésrontó és ivartalanító hatású, ha a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot esznek, isznak. Megbízható védekezés: 1.: Ivóvíz desztillálás, 2.: Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval fiziológiás mértékben sózás, 3.: Kálium túladagolás mellőzés. Ezen anyagok élettanilag optimális, fiziológiás napi dózisaira és beviteli sebességeire étkezésnél is irányadóak a magzatot tápláló vérszérum és a magzatvíz, és a csecsemők és felnőttek gyógyítására is alkalmazott fiziológiás infúziós Ringer oldat H2O/NaCl=110 és Na/K=30 optimális arányai:

„ NYILATKOZAT
 A Ringer oldat a testnedvekhez hasonló ionösszetételű folyadék. A Ringer oldat (0,9% NaCl, 0,03% KCl, 0,025%  CaCl2, 0,02% NaHCO3, 99% desztillált víz) szerinti nátrium, kálium, klór és víz pótlási arány megfelelő kóros veszteségek esetén, de ugyancsak optimális a napi étkezések során is. 

 Budapest 2010. január 6.

 
Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár
akadémiai doktor sk”