Szállítási feltételek

CSOMASZÁLLÍTÁS KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGON!

Kiszállítás (utánvéttel -csomag átvételekor a futárnak kell fizetni-) költsége az alábbiak szerint változik:

 

Csomagküldés a Tiszta Só 25kg-nál (1 karton vagy zsák) 2.500 Ft, 50kg-nál (2 karton vagy zsák) 4.000Ft, 75kg-nál (3 karton vagy zsák) 5.000 Ft, 100 kg-tól (4 karton vagy zsák) 500 Ft csomagonként.

 

Olyan címet adj meg kézbesítési címként, ahol napközben van aki átvegye a küldeményt! Nem tudom garantálni napon belül adott órában a kézbesítést. Ha nehezen vagy elérhető, akkor kérd meg az ismerősöd-rokonod-munkahelyed stb., hogy oda küldhesd a csomagot, hogy legyen ki átvegye! A futár kétszer próbálja meg a kézbesítést. Sikertelen kézbesítés esetén a csomag visszaküldésre kerül a feladóhoz.

 

Lehetőség van személyes átvételre kizárólag Baján előzetes egyeztetés alapján.

 

A csomag feladása legkésőbb a rendeléstől számított 3. munkanapon történik. A futárszolgálat a feladástól számítva legkésőbb 2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. Így a rendelés leadásától számítva legkésőbb egy hét múlva ér a csomag a megrendelőhöz (hétvégét is figyelembe véve).

 

A feladáskor e-mail értesítőt küldök (ha megadtál e-mailt a rendeléskor). Ha egy héten belül nem érkezik meg a csomag, akkor kérem azt számomra jelezni telefonon!

Telefonos értesítést a kézbesítés előtt nem tudom garantálni, mivel futárszolgálat szállítja a csomagokat. A csomagfeladó vényen fel tudom tüntetni, hogy "Kézbesítés előtt telefonálni!", de ez már csak a futáron múlik, akire nincs ráhatásom.

A csomagküldést Magyarország területén tudom megoldani! Ha Magyarországon kívülről akarsz rendelni, akkor kérd a csomagot egy rokonhoz-baráthoz-ismerőshöz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bármilyen kérdés esetén hívj a: +3670/235-1899 számon!